torsdag 14 juni 2012

En Brak-prutt till Jändis inlägg


Ska jag behärska mig...
- Nej. Prutt på er :)

Strutsen talar

2 kommentarer:

  1. O nej, Blanche, prutt får då verkligen inte säga. Arsle ska det ju vara för det säger man på västkusten - och säger man det där kan det ju la inte vara fel! ;)

    SvaraRadera
  2. När jag kommer till ett event blir jag ofta hälsad med diverse titlar. inte bara de "positiva" så som Kommandoran, chefen och Jändi utan också Draken, gammtackan, dramaqueen och pruttbäbis. Och jag älskar dom alla och skrattar gott åt dom eftersom jag vet att dom är sagda med kärlek. Vid ett tillfälle blev Rultan kallad brakskiten och jag tror att det var fler än jag som vek sig av skratt. Rultan var vuxen nog att ta set för var det var, en benämning som var sagd med vissheten att hon skulle ta det Pär rätt sätt.

    Visst kan vi ibland synas ovanligt fjantiga för att vara vuxna människor. Men det är just att kunna tillåta sig det som gör sl till en kul plats att vara på.

    Jag är för det mesta otroligt lättroad men förstår mig inte alltid på den sk. Göteborgshumorn norrlänning som jag är. Men det skulle aldrig falla mig in att ifrågasätta eller kommentera det. Det går bara förbi. Att vi alla skulle anamma en västkustsk humor eller lära oss att förstå den är bara så befängt. Det är ingen som kräver att alla ska förstå sig på "prutthumorn" heller.

    SvaraRadera