måndag 10 september 2012

Intervju Jändi


Blanche Argus: vad händer med dig och transistorn och allt... ?
Jändi: det har varit rätt lugnt nu ett tag eftersom jag flyttat och inte haft tid för SL. Yadkin sköter sig själv. Rultan sköter den när jag är borta, jag har gjort nåt inhopp när det behövts nåt fix.
Blanche Argus: när ska du sätta igång igen?
Jändi: det ska bli lite mer fart på grodan nu när jag är här mer... jag är på plats i göteborg nu och har bredband igen, så nu ska det bli bättre fart på jändan :) Jag ska ha lite event framöver är det tänkt.. Selma och jag är lite sugna på babbel igen.. sen blir det artister och Djs med olika teman, som jag hade ett tag i våras. Transistorn har legat nere ganska länge nu pga datorstrul, men nu är det löst så den börjar rulla vilken dag som helst.. sen vad det blir av den vet jag inte än. Jag har hela Gimle själv också nu. så det blir en del pyssel där framöver, det är det jag egentligen gillar mest, så det blir kul.

Blanche Argus: kommer events att vara på bestämda dagar?
Jändi: jag har inte bestämt mig än, men det lutar åt det.. men det blir nån dag mitt i veckan.
Blanche Argus: vad har du för planer med transistorn?
Jändi: Jag vill ändra lite på den...men vet inte riktigt hur än.. inte så många som vill göra program nu. Lyssningarna kl.20 har varit populära så det är något jag skulle vilja ha kvar, vet bara inte riktigt hur än.. jag får filura på det.
Blanche Argus: du nämnde nåt sist att du skulle prata om olika teman..
Jändi: det är en idé.. jag vill inte binda upp mig varje dag i veckan. Intervjuerna var också roliga att göra.. speciellt liveintervjuerna. Jag ska inte dra på för hårt på en gång något som jag annars är specialist på...hahahah

Blanche Argus: vad är det mer som händer med dig och ditt SL?
Jändi: det är nog ganska som vanligt.. förutom att jag träffat Holy då :)
Blanche Argus: blir det bröllop? hihi
Jändi: sakta i backarna nu...haha.. jag är nog inte giftastypen direkt.
Blanche Argus: är du inte?
Jändi: nej.
Blanche Argus: varför?
Jändi: jag gillar inte att stå i centrum.
Blanche Argus: gör du visst det..
Jändi: hahahahah.. nemen allvarligt så gör jag inte det, sen brukar det bli så ändå, men det är inget jag väljer medvetet.. så är det i RL också. Jag får idéer som jag tycker är strålande, sen drar jag på, och vips så syns jag...hahaha. Jag tycker om att skapa plattformar för andra.. som Yadkin... målet där var att ge andra möjlighet att göra event och stötta varandra. Transistorn var också för att ge andra möjlighet att göra program.. sen ville jag testa själv också så klart. jag var intresserad av att se hur radio fungerade och vad man kunde göra.

Blanche Argus: hur många är ni som bor på Yadkin?
Jändi: oj...jag har inte räknat på sistone...brukar vara 15-20 stycken.. det varierar lite, sist jag kollade var det 17.. du hör ju vilken koll jag har..... de har en vimsig landlord...hahaha
Blanche Argus: går det ihop?
Jändi: det beror på hur man räknar.. jag är ingen business-kvinna direkt, de betalar lika mycket hyra som jag gör själv. Det beror på hur stor tomt jag har för tillfället, just nu har jag bara tomten runt grodan.
Blanche Argus: har inte du växthuset också?
Jändi: det ligger på Gimle, det är en egen sim.. en homestead.
Blanche Argus: vem betalar den?
Jändi: just nu har jag den själv, förutom att Holy och Ikaros hyr varsin plätt.. så går ihop gör det inte :) Jag ser det som min hobby och då får det kosta lite. Det skulle en annan hobby göra också.. sen finns det så klart en smärtgräns.

Blanche Argus: nåt mer som är på G.?
Jändi: det funderas väl lite smått på nån slags festival.. Gitt och jag har pratat om det flera gånger.
Blanche Argus: som i fjol?
Jändi: nåt liknanade i alla fall.. det var en fantastiskt rolig helg och jag jobbar gärna med henne igen, vi jobbade bra ihop.
Blanche Argus: vinterfestival?
Jändi: blir lite kallt på campingen då...hahaha
Blanche Argus: haha ni får väl ha kåta ... nej det där såg konstigt ut.
Jändi: hahahahaha.. Sen får det vara nog med aktiviteter, låter redan lite väl mycket ser jag nu. Jag trivs att vara med Holy, så jag vill ha tid för det också.

Blanche Argus: är det något mer du vill tillägga?
Jändi: jag har inget mer att tillägga.. jo en sak... Vi måste vara mer öppna för nya avatarer som dyker upp och inte förutsätta att det är altar. jag har haft många intressanta samtal med okända som dyker upp på Yadkin, sen spelar det egentligen ingen roll om de är altar eller inte, bara de inte har baktankar med det.
Blanche Argus: precis, när det finns baktankar är det inte roligt.
Jändi: nej, och det förstör får dom som kommer nya. Holy är bara ett exempel på det, många tog för givet att han var en alt, och väldigt få pratade med honom.. hade inte jag slagit klorna i honom hade han aldrig stannat...hahaha
Blanche Argus: var han på väg att sluta för det?
Jändi: inte sluta med SL, men inte vara kvar i svensklägret. Han var tveksam redan innan han sökte upp svenskar pga av allt skit som skrevs i bloggar, det lockar inte precis hit nya.

Jändi: men nu har jag inget mer att tillägga, nu ska jag ila iväg på banken.
Blanche Argus: oki... Tack vännen.. kraamm.
Jändi: tack för intervjun, det är alltid kul.. puss på re :)

7 kommentarer:

 1. Trevligt att läsa om Iendi, det är ju en kvinna som har många järn i elden och den enda som har lyckats få mig till altaret. Så en varning till Holy, hon är i-n-t-e helt avig till giftermål... ;)

  SvaraRadera
 2. Bara inte raggsockorna är aviga på bröllopsnatten så... Då blir det Amore-arom :))

  Kul läsning Blanka och Wb Ada Laville!
  /Chaplin

  SvaraRadera
 3. Som alltid är dina intervjuer en trevlig läsning, i synnerhet den här :)
  Med tanke på att det bor en ava med prästambitioner på Yadkin så ska jag följa din varning Bock.
  Nu har jag fått förklaringen till varför förra giftermålet inte varade längre än det gjorde, tack Chaplin.

  Ännu en eloge till dig Blanche för ditt arbete.
  /Holy

  SvaraRadera
 4. Hon har verkligen "många järn i elden", både bokstavligt och bildligt... ;)

  SvaraRadera
 5. Det var fasligt vad dessa kommentarer kom att fokusera runt Fröken Lavilles giftasplaner. Vill bara uppmärksamma er på att hon är upptagen i alla världar och liv av undertecknad!
  Förövrigt en spännande intervju om min favorit avatarinna
  Bra jobbat Blanche !

  SvaraRadera
 6. Jag kan inte annat än att hålla med. Jag är glad att vår Iendi är tillbaka igen, i vilken roll det än må vara, så är det bra och kul!

  In med järnen, vännen :D

  SvaraRadera
 7. Nej snälla!! Inget bröllop, jag tyar inte en natt till under Lavilles säng och med hennes...SOCKOR!!!

  Välkommen tillbaka Jändi, vi har saknat dig :))

  SvaraRadera