onsdag 9 januari 2013

Fy fan vad jag hatar "spanks" på events


Kan inte ni "spanka" i sängkammaren istället för att ta upp hela jävla chatten på events med era piskanden!

10 kommentarer:

 1. Mitt hjärta slår heller inga slag för spanks. "Spankar" någon mig kan jag klappa till den som gör det, så irriterad blir jag. Vi slår ett slag för anti-spank, Blanche

  SvaraRadera
 2. Håller helt med! Plus alla såna där jättestora "Hurra"-gester i chatten.
  Det blir ju omöjligt att följa ett snack ibland.

  SvaraRadera
 3. Ja men alla exponerade rumpor gör ju att man inte kan låta bli ju ;)
  /Fia

  SvaraRadera
 4. gestures spanks och låååånga translators är ett ofog i sl jag blir så trött på det vilket resulterar i många blockade avatarer på vissa ställen...

  SvaraRadera
 5. Jag kan bara hålla med, stora gestures i chatten är otyg, respektlöst mot dom som skriver och läser i chatten.

  SvaraRadera
 6. Spanks och långa gestures i chatten gör det omöjligt att föra ett samtal vilket i alla fall jag tycker är det roliga på en fest. När chatten bombarderas av detta slutar jag helt att prata. På vissa event förekommer bara detta i chatten och hur kul är det? Det finns en inställning i preferences där man kan ange hur må ta rader man vill se av gestures. Då slipper man tappa tråden. Nu hjälper inte detta mycket om inte alla har det inställt så, samtalet kommer av sig i alla fall. Sen kan man fråga sig vad de som bombarderas oss med gestures tycker att det tillför?

  SvaraRadera
 7. Enig, enig, enig, enig ! :)

  SvaraRadera
 8. Bra att du tar upp detta Blanka! För mig är detta också ett ofog och precis som Holy säger respektlöst mot övriga som följer localchatten. Personligen så tar jag mute på dessa personer, vilket ju är lite dumt eftersom jag då också missar om de säger något roligt eller intressant mellan sina gestures.
  Behovet av stora gestures tolkar jag som osäkerhet på att man inte duger som man är och att man inte känner att man tillför något i localchatten med att bara vara sig själv och sina egna ord.

  SvaraRadera
 9. Visst kan vissa gestures vara roliga första gången, men när nyhetens behag lagt sig kan man iaf i Firestorm välja att blockera spam i chatten. Det finns inställningsmöjligheter där man väljer max antal rader från en och samma avatar åt gången.

  SvaraRadera